Thursday, September 15, 2016

kite bebel lagi. hihi.

Hai.

Hari ni nak bersiaran lagi kat blog kesayangan hihi. Hari ni boleh dikatakan super duper busy sebab HOD tak ada. Lepastu ada meeting dengan big Bos. lepastu nak kena feed data kat it vendor. lepastu monthly report tak siap. adhoc things pun banyak la pending. request information lagi. banyaakkkkk nye nak kena settle. tapi bila dah masuk 2nd half ni mood dah kelaut sebab pagi tadi dah pulun tapi masih banyak yang pending. aku kalau boleh nak avoid bawak balik laptop. berat tau laptop hp elitebook 8460p ni!!!

hmmmmmmm. lunch tadi konon2 nak release tension. aku pun tengok la movie online - Train to Busan. tapi baru 1st half la. penat lah tengok cerita suspen ni. dengan anak dia yang begik tu. tapi salute la kat laki gemok tu sebab aku rasa dia la superhero dalam filem ni. hehehe.

lama tak selfie kat blog kan. ke tak perlu? T_____T

kite tepek gambar anak bujang kite jelah eh. rindu la dia. noty ke tak dia kat rumah baby sitter. harap semuanya ok.




Monday, August 29, 2016

Eh. Bella update blog la hehe.


Salam Isnin.

Lama sangat aku pendam semangat untuk berblogging semula. Hari ni rasa nak menaip walaupun tengah waktu bekerja sekarang. Hehe. Tapi nak update apa pun tak tahu sebab baaaaannnnyyyyaaaaakkk sangat benda happen sejak blog ni terabai diabaikan. Hehehe.
Antaranya:- aku dah jadi seorang isteri seorang emak. Gitteww. Dan tak lupa aku dah jadi seorang yang berstatus "perempuan gemok" T____T

Bab gemok ni entah kenapa sejak tak breastfeed anak ni tak boleh nak consistent displin bagai. Hakikatnya aku rindu gym. Aku rindu nak jogging setiap sabtu. T____T 
Semangat ada tapi bila 2nd day je terus merundum balik. Hehehe.

So kesimpulannya memang salah diri sendiri sebab tak kental.

Ok lah times up. Nak sambung buat kerja. See ya soon!