Monday, August 29, 2016

Eh. Bella update blog la hehe.


Salam Isnin.

Lama sangat aku pendam semangat untuk berblogging semula. Hari ni rasa nak menaip walaupun tengah waktu bekerja sekarang. Hehe. Tapi nak update apa pun tak tahu sebab baaaaannnnyyyyaaaaakkk sangat benda happen sejak blog ni terabai diabaikan. Hehehe.
Antaranya:- aku dah jadi seorang isteri seorang emak. Gitteww. Dan tak lupa aku dah jadi seorang yang berstatus "perempuan gemok" T____T

Bab gemok ni entah kenapa sejak tak breastfeed anak ni tak boleh nak consistent displin bagai. Hakikatnya aku rindu gym. Aku rindu nak jogging setiap sabtu. T____T 
Semangat ada tapi bila 2nd day je terus merundum balik. Hehehe.

So kesimpulannya memang salah diri sendiri sebab tak kental.

Ok lah times up. Nak sambung buat kerja. See ya soon!